Gecertificeerd Google Street View fotograaf

360 graden foto’s stralen luxe uit van het bedrijf. Het is erg modern, de klant kan nu vanaf de bank thuis nu een beeld krijgen van het bedrijf. (Of van een winkel.) De foto’s moeten worden gemaakt met een speciale professionele camera die in 4k Ultra HD resolutie 2 foto’s kan maken. Op de camera zitten 2 camera’s. Elke camera heeft een kijkhoek van 180 graden. Deze foto’s moeten weer aan elkaar gemaakt worden. Hierna krijg je de welbekende 360 graden foto. Het is dus een camera die letterlijk alles ziet. Boven, onder, links en rechts. Alsof je zelf in de winkel staat!

Virtuele tour

Google accepteert op Street View alleen foto’s van gecertificeerde street view fotografen. Om dit te kunnen zijn moet je aan veel eisen voldoen, onder andere een professionele camera. Omdat ik dit ben heb ik dus de mogelijkheid om voor klanten deze dienst te leveren. Een virtuele tour kan makkelijk zijn om uw winkel in beeld te zetten voor klanten die er nog nooit zijn geweest, of om bijvoorbeeld als hulpmiddel te gebruiken bij het verkoop van een huis. 

Virtueel door de winkel heen lopen

Zoals hier links is te zien, kan je virtueel door de winkel heen lopen. Als er klanten uw bedrijf opzoeken dan kunnen ze er voor kiezen om virtueel door de winkel heen te lopen. Dit geeft een impressie van hoe de winkel er uit ziet als je er heen gaat. Erg leuk dus, want je kan vanuit je bank thuis in de winkel rondlopen! Hier te zien: Davo DHZ virtuele tour