VP Cars BMW Van Poelgeest
x
Audi RS7-R ABT & RSQ8-R ABT

Bedankt voor het kiezen voor VDVMEDIA. Heeft u vragen? neem dan contact op.

Oplevering fotoshoot
19 april 2021

Hieronder staat de link naar het Google Drive document. In het document staat een afbeelding, daar staat uitgelegd hoe je de hele map kunt downloaden. Lees deze pagina even zorgvuldig door. Heeft u enige vragen? Stuur gerust een Whatsappje. Jasper helpt u graag!

Google Docs (download hier de foto's)

Tikkie

Zoals eerder aangegeven zijn de foto’s geheel gratis. Echter zit er natuurlijk wel veel tijd in, en heb ik flink geïnvesteerd in de benodigde camera benodigdheden, met als doel het natuurlijk terug te verdienen. Daarom zet ik altijd toch wel een link naar een tikkie neer. Als de foto’s goed bevallen kunt u, als u wilt, hier geld overmaken. Zo veel als u het waard vind. De link is na de dag van oplevering (26 april 2021) nog 14 dagen geldig.

https://tikkie.me/pay/krg5lsp0om6r6s2rd7ba

Publicatie van de foto's

U bent behandeld als een betalende klant, en daarom heb ik ook geen watermerken op de meeste foto’s gezet. Als u een foto ergens publiceert, is het echter wel leuk om Jasper even te “taggen”. @vdvmedia.nl voor Instagram. Dit graag in de eerste regel van de caption. (en taggen in de foto zelf kan natuurlijk als tweede optie, maar in de eerste regel v.d. caption heeft meer waarde.) Beide kan natuurlijk ook. Of www.vdvmedia.nl als het niet wordt gepubliceerd op Instagram. Mochten de foto’s op een andere plek worden gepubliceerd waar dit niet mogelijk is, neem dan even contact op met Jasper.