Volkswagen Golf 6R ABT

Bedankt voor het kiezen voor VDVMEDIA. Heeft u vragen? neem dan contact op.

Oplevering fotoshoot 24 maart 2021

Hieronder staat de link naar het Google Drive document. In het document staat een afbeelding, daar staat uitgelegd hoe je de hele map kunt downloaden. Lees deze pagina even zorgvuldig door. Heeft u enige vragen? Stuur gerust een Whatsappje. Jasper helpt u graag!

Google Docs

Tikkie

Zoals eerder aangegeven zijn de foto’s geheel gratis. Echter zit er natuurlijk wel veel tijd in, en heb ik flink geïnvesteerd in de benodigde camera benodigdheden, met als doel het natuurlijk terug te verdienen. Daarom zet ik altijd toch wel een link naar een tikkie neer. Als de foto’s goed bevallen kunt u, als u wilt, hier geld overmaken. Zo veel als u het waard vind. De link is na de dag van oplevering (29 maart 2021) nog 13 dagen geldig.

https://tikkie.me/pay/vi2d0etosb0fdp4qnka6

Publicatie van de foto's

U bent behandeld als een betalende klant, en daarom heb ik ook geen watermerken op de foto’s gezet. Als u een foto ergens publiceert, is het echter wel leuk om Jasper even te “taggen”. @vdvmedia.nl voor Instagram. Of www.vdvmedia.nl als het niet wordt gepubliceerd op Instagram.

Foto laten uitprinten op canvas, poster of kalender?

Kies de foto uit in het Google Drive bestand, en stuur deze naar Jasper. Jasper zal dan een hoge resolutie foto er van maken met behulp van speciale programma’s wat de foto bijna 100MP maakt. Ook zal hij het juiste bestandsformaat sturen. (.tiff of .png)

Wilt u een kalender laten maken van de foto’s? Ook dat is zeker mogelijk, en in elk formaat. Jasper zal de kalender dan voor u maken. U kunt een selectie maken van 13 horizontale foto’s of Jasper maakt een selectie.

Richtprijzen kalender A4 en A3 liggend.

A4 Liggend: €25,00

A3 Liggend: €30,00